İHH Başkanı'ndan itiraf gibi açıklama

İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, Yeni Şafak Gazetesi'ne itiraf niteliğinde açıklamalar yaptı. Suriye'de terörist gruplarla görüştüklerini kabul eden Yıldırım, "karşımızda silahlı örgüt var, silahını bırak sonra gel mi diyeceğiz" dedi. Yıldırım, cemaatçi savcıların kendilerini tehdit ettiğini öne sürdü.

Abone ol

"Cemaat, İsrail'e karşı Mavi Marmara davasından vazgeçmemiz için bizi tehdit etti." Bu iddia, İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım'a ait.

Yıldırım, İnsani Yardım Vakfı'nın Suriye'deki rolüyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni Şafak Gazetesi'ne konuşan Yıldırım, İHH'ya karşı operasyon hazırlığı yapıldığını öne sürdü.

Yıldırım, "Her örgütle görüşen bir konumdayız. Karşımızda silahlı örgüt var. Silahını bırak sonra masaya oturalım mı diyeceğiz. Bu fotoğrafları dosyalamışlar ki İHH'yı içeri aldıklarında El Kaide ile fotoğraflarınız var diye önümüze koyacaklar" dedi.

Bülent Yıldırım cemaati İsrail'e hizmet ettiğini savundu ve "Fethullahçıların FBI ve CIA ilişkileri olduğunu söyledi. Yıldırım, arasındaki savaşı ise "cemaat gidiyor" sözleriyle değerlendirdi.

Yıldırım, "Aslında cemaat tasfiye ediliyor. Cemaate bir görev veriliyor. Yapamayınca tasfiye ediliyor. Cemaatin üst düzeyleri bu oyunu görmeli. 17 Aralık operasyonunda başarıya ulaşacaklarını düşündüler. Beceremediler. İkinci, üçüncü adımlar zevahiri kurtarmak için. Cemaat gidiyor şu anda." dedi.

ulusalkanal.com.tr

TIR gerginliğinin fotoğrafları internete sızdı Gündem Dolmabahçe'de sır zirve Gündem 'Genelkurmay içindeki casusları temizlemeli' Gündem 'Çetenin izleri savcılıkta' Gündem