Özgener: Düğün sektörü hükümetten ışık bekliyor

Düğün sezonu yaklaşıyor ancak salgın önlemleri kapsamında işletmeler kapalı. İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, en yoğun talebin düğün sektöründen geldiğini açıkladı. Özgener, “düğün organizasyonlarına ne zaman izin verileceği konusunda hükümetimizin bir ışık vermesi lazım” dedi.

Abone ol

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ekonomi Muhabirleri Derneği çevrimiçi sohbetlerinin konuğu oldu. Koronavirüs salgınını ticaret hayatındaki etkilerini değerlendiren Özgener, “Bin 253 üyemiz nefes kredisinden faydalandı” dedi.

Yaz mevsimini en yoğun yaşayan sektörlerin başında düğün sektörünün geldiğini belirten Özgener, hükümete çağrı yaptı.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Özgener, düğün sektörünün organizasyon firmalarının yanı sıra gelinlik, beyaz eşya, mobilya, fotoğrafçı gibi birçok alanı etkilediğini belirtti.

60 gündür kapalı olan işletmelerin en büyük problemlerinden biri de dükkân kiraları. Bu konuda çok fazla talep aldıklarını dile getiren Özgener, kirada “cirodan pay alınsın" önerisi getirdi.

Bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı da yapan İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, "Gelecek sezonun Süper Lig'de Adnan Süvari Sezonu'nu olması için çalışacağız” dedi.

ulusal.com.tr

Bakan Pekcan açıkladı! O ürünün ihracatında ön izin şartı aranmayacak Ekonomi Cari fazla 1 milyar 463 milyon dolar oldu Ekonomi Sigaraya ne kadar zam geldi? 2020 sigara zammı Ekonomi Salgın sonrası için işsizlik endişesi Ekonomi