9 Ocak Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi (Yarın Ankara'da okullar tatil mi)

Yoğun kar yağışı ve beraberinde etkili olan soğuk hava ile buzlanma, öğrencilerin 9 Ocak Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi diye sormasına neden oldu. Milyonlarca öğrenci ve veli, 9 Ocak 2017 Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi sorusunun cevabını merak ediyor. Ankara Valisi Ercan Topaca da açıklama yaptı.

Abone ol

9 OCAK 2017 PAZARTESİ ANKARA HAVA DURUMU

Yoğun kar yağışı ile soğuk hava ve buzlanmanın etkili olduğu Ankara'da 9 Ocak Pazartesi günü de kar yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, 9 Ocak Pazartesi günü Ankara'da en düşük hava sıcaklığı eksi 6, en yüksek hava sıcaklığı ise eksi 3 derece olacak.

9 OCAK 2017 PAZARTESİ ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ

Hava durumu ve meteorolojik veriler Ankara'da soğuk ve karlı bir havaya işaret ediyor. Hal böyle olunca öğrenci ve veliler de 9 Ocak Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi sorusunun cevabını aramaya başladı.

Peki, 9 Ocak Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi?

ANKARA VALİSİ ERCAN TOPACA'DAN 'KAR TATİLİ' AÇIKLAMASI

Ankara Valisi Ercan Topaca, "Sevgili öğrenciler, Meteorolojik verilere göre, Ankara'da okulların tatil edilmesini gerektiren bir durum bulunmamaktadır. İyi dersler." açıklamasını yaptı.

ulusalkanal.com.tr

TSK, operasyon detaylarını paylaştı Gündem 9 Ocak Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi (Yarın İstanbul'da okullar tatil mi?) Gündem PKK'ya ağır darbe Gündem İstanbul'da kar yağışı hava ulaşımını aksatıyor Gündem