Yurttan kış manzaraları

Yurdun dört bir yanında soğuk hava etkisini gösteriyor. Kış ayları bazı yerlerde çileye bazılarında ise güzel görüntülere sahne oluyor.

Abone ol

Yurdun dört bir yanında soğuk hava etkisini gösteriyor. Kimi kentlerimizde ise hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor.

Bolu'da sis, günlük yaşamı ve ulaşımı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü. Sürücüler yolda güçlükle ilerledi. Trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyardı.

Iğdır'ı da sis etkisi altına aldı. Kentte hava sıcaklığı sıfırın altında 8 dereceye kadar düştü. Ağaçlar ve bitkiler oluşan kırağıyla beyaza büründü. Sis ile birlikte kırağı güzel görüntüler sundu.

Kış mevsiminin çetin geçtiği Erzurum’da etkili olan soğuk hava, cadde ve sokaklarda buzlanmaya neden oldu. Bazı bina çatılarında buz sarkıtları oluştu. Kentte, şadırvanlar dondu. Araçların camları buz tuttu.

Kastamonu ve çevresinde son 50 yılın en sıcak ve kurak kış mevsimlerinden biri yaşanıyor. Abana ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonucu meyve ağaçları tomurcuklanıp çiçek açtı. Bu durum görenleri hem şaşırttı hem de endişelendirdi.

Havai fişek davasında ilk duruşma Yurt Barış Pınarı Bölgesinde 7 PKK'lı öldürüldü Yurt İmar Barışı mağdurları artıyor Yurt Burdur gölü kurumaya yüz tuttu Yurt