Duyanlar şok oldu

ABD İstanbul Başkonsolosu Çarls Hunter ilginç bir evlilik ile gündeme geldi. Hunter'in kendisi gibi erkek olan Türk genci Ramadan Çaysever ile yakın bir tarihte nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Abone ol

2013 yılından beri ABD İstanbul Başkolosluğu görevinde bulunan Çarls Hunter , duyanları şaşkına çeviren bir evlilik ile gündeme geldi.

İlginç olan Hunter'in evlenecek olması değil kendisi gibi bir erkek ile evlenecek olması. Üstelik evleneceği isim de bir Türk.

Başkonsolos Hunter'in Türk genci Ramadan Çaysever ile evleneceği iddia edildi. Sabah gazetesinin habere göre Hunter, ay sonunda eşcinsel evliliğe izin veren ABD eyaleti Viskonsin'de Çaysever ile nikah masasına oturacak.

Çaysever ile Kırım Kilisesi'ndeki bir törende tanışan Hunter, bir süre sonra Çaysever'e evlilik teklifinde bulundu. Çaysever'in teklifi kabul etmesi üzerine Hunter, bu kez ABD'li yetkililerden nikah için izin istedi. Hunter'in evliliğine yetkililerin yeşil ışık yakması üzerine çift nikah hazırlıklarına başladığı belirtildi.

Bütün resmi davetlere birlikte gittikleri söylenen Hunter ve Çaysever ikilisinin ünlü şarkıcı Tarkan ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafları dahi var. Eşcinsel ikilinin ABD Viskonsin'de yapılacak nikah sonrası İstanbul'da bir düğün yemeği yapacakları öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

O isim Deniz Seki ile görüştü mü? Yaşam Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı! Yaşam İbrahim Tatlıses Kaç-Ak Sarayı bu sözlerle savundu: Saray saray dediniz… Yaşam Yanlışlıkla bir servet gönderdi Yaşam