Kovid-19'a yakalandı, mücadeleden vazgeçmedi

Fadime Aksu'nun, oğlu 6 yıldan beri kayıp. Fadime anne Diyarbakır’a gitti, PKK’ya karşı yapılan eylem de katıldı. Oğluna “geri dön” diyen anne, Kovid-19 hastalığına yakalandı. Şimdi tek isteği var, evladını dünya gözüyle görmek.

Abone ol

Fadime Aksu… O da diğer anneler gibi kayıp olan evladını arıyor. Çocuğunun PKK tarafından kaçırıldığını söylüyor. Yolunu gözlüyor.

Eren Yalçın Aksu, 6 yıl önce yani 17 yaşındayken kayıplara karıştı. Ekmek almaya gitti ama dönmedi.

Kocaali’de yaşayan Fadime Aksu, Diyarbakır’daki eylemi görünce hiç düşünmeden gitti, katıldı, belki oğlum sesimi duyar da döner diye.

Oğlunu bulma mücadelesi veren anne Fadime Aksu, kovid-19 hastalığına yakalandı. Ama oğlu için mücadele vermekten vazgeçmedi. Anne Aksu, Ulusal Kanal aracılığıyla mesaj gönderdi.

2 oğlu 3 kızı olan Aksu, HDP’ye gitti. “Oğlumu verin” dedi. Ancak diğer aileler gibi kapılar yüzüne kapandı. Komşularından Eren’e bildiri dağıttırdıklarını öğrendi. Annenin elinde bir ipucu var. O da Eren’in ağabeyine atılan mesaj. “Eren araba 9’da kalkacak” yazıyordu. Mesaj Savaş Adıgüzel tarafından gönderilmişti.

Evlat hasreti çeken bir yandan da kovid-19 hastalığıyla mücadele eden anne, yetkililere seslendi.

HABER: LALE DELİDAĞ

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Dünya 'yeni normal'e doğru yol alıyor Gündem Musa Demirci hayatını kaybetti Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hain saldırının da bedeli bu alçaklara ödetilecektir Gündem Doğu Perinçek'in S-400 açıklaması Dünyada geniş yankı uyandırdı Gündem