CHP'de kriz büyüdü!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün destek beklediğini açıkladığı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, dayak ve tehdit iddialarına ilişkin konuşmadı. "Seçimle gelen bir belediye başkanı var ve o da görevinin başında. Başarıyla görevini yapıyor" dedi.

Abone ol

Şişli Belediyesi'ndeki İnönü ve Sarıgül arasındaki krizi büyüdü, genel merkeze kadar gitti. Yaşananlarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP'den destek beklediğini açıkladı.

Başkanlık görevinden istifa edeceği iddia edilen Hayri İnönü'nün çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu.

Gençlik Kolları toplantısında soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi ile ilgili soruya çok kısa bir yanıt verdi.

Şişli Belediyesi'ndeki kriz Belediye Başkan Yardımcısı olan Eski Başkan Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün danışmaları işten çıkardığı, birine de yumruk attığı iddia edilmişti. Belediye Başkanı Hayri İnönü, iddiaları doğrulamış, şimdilik suların durulduğunu söylemişti.

ulusalkanal.com.tr

Kayıp Trilyon'da karar belli oldu Gündem Firmadan ilk açıklama Gündem ‘Kadının hak mücadelesi Cumhuriyet Devrimi mevziisinde verilecektir’ Gündem Cemil Çiçek'ten AYM'ye 'mimli' eleştiri Gündem