Almanya mı, Arjantin mi?

Futbolseverlerin 4 yıldır merakla beklediği dünya kupasında dananın kuyruğu bugün kopacak. Finale adını yazdıran iki takım, Almanya ile Arjantin 24 yıl sonra bir kez daha Dünya Kupası finalinde karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 22'de Maracana Stadı'nda oynanacak karşılaşmayla kupanın sahibi belli olacak.

Abone ol

Dünya Kupası'nda 4 yıldır heyecanla beklenen, 1 aylık maratonun sonuna gelindi.

Almanya ile Arjantin'i karşı karşıya getirecek final maçında, Dünya Kupası sahibini bulacak.

Sambacı ev sahibi Brezilya'ya 7 gol atarak tarihe geçen buldozerler, yine ev sahibi Brezilya'nın ezeli rakibi tangocular ile şampiyonluk için mücadele edecek.

Futbolseverlerin merakla beklediği mücadelede şampiyonun kim olacağının yanı sıra, kaç gol atılacağı da merak konusu. Zira son Dünya Kupası finallerinde gol sayısı giderek azalıyor. 24 yılda oynanan 6 final maçında sadece 9 gol atıldı.

Kupanın en iyi hücum eden takımı Almanya ile en iyi savunma yapan takımı Arjantin karşı karşıya gelecek. Almanya, finale çıkana dek 17 kez fileleri havalandırdı. Arjantin ise eleme maçlarında kalesinde tek bir gol bile görmedi.

Türkiye saati ile 22'de başlayacak ve Rio de Janeiro'daki Maracana Stadı'nda oynanacak final maçını, İtalyan hakem Niccola Rizzoli yönetecek.

Kupada dün akşam oynanan karşılaşmada Brezilya'yı 3-0 mağlup eden Hollanda dünya üçüncüsü olmuştu.

ulusalkanal.com.tr

Bu sefer 3 tane yedi Spor Dev final öncesi şaşırtan karar! Spor Arda Turan imzayı atıyor Spor Galatasaray için menajeri İstanbul'da Spor