Koronavirüs salgını nedeniyle ölenlerin sayısı 3 bin 44' e çıktı

Kovid- 19 salgını dünyada yayılmaya devam ediyor. İran'ın Eski Şam Büyükelçisi, Dışişleri Bakan Vekili virüs nedeniyle hayatını kaybetti . Virüs son olarak Hollanda'ya da sıçradı, ülkede bir kişi öldü.

Abone ol

Çin'de yeni tip koronavirüssalgını nedeniyle ölenlerin sayısı 3 bin 44' e çıktı. Müşahade altına alınanların sayısı 29 bin 896'ya gerilerken, bugüne kadar taburcu edilenlerin sayısı ise 53 bin 726’ya ulaştı.

İran'ın Eski Şam Büyükelçisi, Dışişleri Bakan Vekili ve Meclis Başkanı Danışmanı Hüseyin Şeyhulislam, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

İran'ın tatil bölgelerinden Mazenderan ve Gilan eyaletleri,virüs tedbirleri kapsamında girişlere kapatıldı.

Çin koronvirüsle mücadele kapsamında İran'a tıbbi yardım göndermeye devam ediyor.

Suudi Arabistan, vatandaşlarından İran'a kesinlikle gitmemeleri çağrısında bulundu.

NATO'nun Belçika Mons'taki karargahında çalışan bir kişide koronavirüs tespit edildi.

Katar, kendi vatandaşları ve Körfez ülkeleri vatandaşlarının ülkeye giriş çıkışlarda kimlik kullanımının askıya alındığını duyurdu. Kovid-19 nedeniyle ülkeye giriş çıkışlarda pasaport kullanımı şartı getirdi.

Dünya Sağlık Örgütü ve ilgili diğer makamların tavsiyeleri göz önünde bulundurularak "Antalya Diplomasi Forumu" ertelendi.

Gazze'ye Refah Sınır Kapısı'ndan giriş yapanlar, yeni tip koronavirüs salgınından korunma tedbirleri çerçevesinde 14 gün karantinaya alınacak.

İngiltere Premier Lig yönetimi, Kovid-19 nedeniyle maçlar öncesinde gerçekleştirilen seremonide el sıkışmayı yasakladı.

ulusal.com.tr

Almanya'dan İdlib açıklaması Dünya Hindistan'da ölü sayısı artıyor: 53 ölü Dünya Afganistan'da bombalı saldırı Dünya Tunus'ta ABD Büyükelçiliği yakınında bombalı saldırı Dünya