Kabus gibi başladık!

Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında A Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kötü bir başlangıç yaptı.

Abone ol

Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında A Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kötü bir başlangıç yaptı.

Milli Takımımız, Euro 2016 elemelerine kabus gibi başladı.

Ev sahibi İzlanda, maça çok hızlı başladı. Orta sahada yaptıkları baskıyla Milli Takımımızın pas yapmasına izin vermeyen İzlandalı oyuncular, 14. dakikada gole çok yaklaştı.

Dakikalar 18'i gösterdiğinde ise ev sahibi takımın golü geldi. Sigurdsson'un kullandığı köşe vuruşunda Onur'un yumrukladığı top, Bödvarsson'un kafa vuruşuyla ağlarla buluştu ve İzlanda 1-0 öne geçti.

Ay-yıldızlı ekibin gole ilk yaklaştığı pozisyon ise 27. dakikada geldi.

Milli Takımımız'ın etkili olamadığı, İzlanda'nın oldukça baskılı geçirdiği ilk 45 dakika, ev sahibinin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da senaryo farklı değildi. Pas yapmakta ve hücuma çıkmakta çok zorlanan Türkiye olurken, yine İzlanda'nın etkili atakları devam etti.

Ömer Toprak'ın 55 ve 59. dakikada gördüğü sarı kartların ardından oyundan atılması, tam anlamıyla Milliler'in teslim olmasına sebep oldu. O dakikadan sonra tamamen oyundan düşen Ay-yıldızlılar, 76'da kalesinde 2. golü gördü.

Bu golden sadece 1 dakika sonra İzlanda, skoru 3-0 yaptı. Sağ taraftan savunmanın arkasına sarkan Kolbeinn Sigthorsson, uzak köşeye sert vurdu ve takımını, Milli Takımımız karşısında 3-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Türkiye, Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında İzlanda'ya 3-0 yenilerek, elemelere kabus gibi bir başlangıç yaptı.

Melo meşale yaktı! Spor "Hedefim Olimpiyat" Spor Milli Takım'dan sakat döndü! Spor Fatih Terim: Mağlubiyeti hak ettik Spor