Silahları ile birlikte yakalanan 6 PKK'lı tutuklandı

MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'nde hendek kazılması için PKK'nın dağ kadrosundan ilçe merkezine gelen 6 terörist, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abone ol

Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Kızıltepe İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerinin yaptığı takip sonunda ilçe merkezinde, halkı hendek kazma konusunda tehdit etme hazırlığında bulunan 6 PKK'lı teröristin silahları ile birlikte yakalandığı bildirildi.

Teröristlerin üzerinden kalaşnikof marka uzun namlulu silahların ele geçirildiği belirtilen valilik açıklamasında, "Güvenlik güçlerimizce yapılan takipte, 6 terör örgütü mensubu daha yakalanmış ve haklarında yapılan adli işlem sonucu tutuklanmışlardır. Yakalanan terör örgütü mensupları ile birlikte 6 kalaşnikof marka silah, 30 dolu kalaşnikof şarjörü, 6 hücum yeleği ile çok sayıda mermi ele geçirilmiştir" denildi.

2 IŞİD'Cİ TUTUKLANDI

Bu arada önceki gün de Kızıltepe İlçesi'nde daha önce IŞİD terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyetlerde bulundukları tespit edilen ve eylem hazırlığında bulunan 2 kişi, eş zamanlı operasyonla yakalandığı öğrenildi. Yakalanan 2 kişinin sevk edildikleri adli makamlarca, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutulanarak cezaevine konuldu. DHA

Adana, Milli Piyango talihlisini merak ediyor Yurt Pompalı tüfekle dehşet! Hem kızını hem de torununu vurdu Yurt İstanbul'da sabah 06.00'da ağaçları yıktılar Yurt Eminönü'nde önce yangın sonra patlama Yurt