İşçi Partisi güçleniyor

Manisa İşçi Partisi olağanüstü kurultayında oyların tamamını alan Erdem Özdemir , başkan seçildi.

Abone ol

Tek listeyle gidilen kurultayda 32 delegenin tamamının oyunu alan Özdemir, "9 ay önce il teşkilatımızın olağan kurultayı yapılmıştı. Ancak geçen 9 aylık süreçte seçilen yönetim Manisa’da İşçi Partisi’ne bir ivme kazandıramadı. Bu nedenle olağanüstü bir kurultayın yapılması kararını aldı. Aday oldum ve seçildim. Partimizi üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız" dedi.

Erdem Özdemir, yerel seçim sürecini de değerlendirdi. "Türkiye genelinde birçok noktada adaylar çıkarıyoruz. Manisa’da da görüşmelerimiz sürüyor.Bugün ülkemizde bölücülük ve emperyalizm yardakçılığı söz konusu. Bunu ülkemizden kovmamız gerekiyor. Bu da ancak güçbirliği ile sağlanabilir. Hem CHP’ye hem de MHP’ye çağrılarımız oldu. Her türlü ittifaka hazırız" dedi.

Özdemir’in başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Eray Şen, Ezgi Daryürek, Fikri Şahin, Hülya Alper, Kahraman Tek, Muzaffer Ökek, Rauf Çalışkan, Serap Demirler ve Tevfik Altun’dan oluştu.

TGB Genel Başkan Yardımcılığı yapan Özdemir, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, 23 Aralık 2010 tarihinde Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli’yi ziyaretini protesto etttiği gerekçesiyle Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden atılmıştı. Açtığı davayı kazanıp, okuluna dönen Özdemir halen son sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

ulusalkanal.com.tr

O papuç yarın Beyazıt'ta Gündem Sarıgül adaylığını açıkladı Gündem Diyanet'ten yama girişimi Gündem Mahkeme, Gökçek'in yasağını kaldırdı Gündem