Spor camiasından Anneler Günü mesajı

Anneler Günü nedeniyle spor camiası da kutlama mesajları yayımladı. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Anneler Günü'ne özel klip yayımlarken, futbol, basketbol ve hentbol federasyonları ile Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri birer kutlama mesajı paylaştı.

Abone ol

Spor camiası Anneler Günü'nü çeşitli paylaşımlarla kutladı. Türkiye Buz Pateni Federasyonu, Anneler Günü'ne özel klip hazırladı.

Buz pateni sporcularının annelerinin, çocuklarının madalya ve patenleriyle çekilen fotoğraflarından oluşturulan klibin sonunda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın fotoğrafına yer verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ise (TFF), Anneler Günü'nü bir mesajla kutladı. Federasyonun mesajında, "Bizlere daima koşulsuz sevgi, sınırsız özveri ve emsalsiz şefkat gösteren, yaşamımızdaki vazgeçilmez varlıklarımız olan saygıdeğer annelerimizin Anneler Günü'nü en içten şekilde kutlar, sağlık, başarı ve mutluluk dileriz." denildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu' (TVF) mesajında ise, "Dünyanın en değerli varlıkları olan annelerimizin, Anneler Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız." ifadesi yer aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu da (THF), Anneler Günü mesajı yayımladı. Mesajda "Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarız." ifadesine yer verildi.

Fenerbahçe spor kulübü de Anneler Günü'nü bir mesajla kutladı.

"Sonsuz sevgi, eşsiz şefkat ve tarifsiz fedakarlığın karşılığı olan, her daim iyi dilekleri ile en büyük destekçimiz annelerimiz... Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere bugün aramızda olmayan annelerimize rahmet diler; şehit ve gazi annesi büyüklerimizin önlerinde saygıyla eğilir, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarız. İyi ki varsınız!"

Galatasaray Kulübü'nün Anneler Günü mesajında ise şu ifadeler yer aldı: "Hayat yolculuğumuzun her anında karşılıksız sevgi, sabır ve fedakarlıklarıyla hep yanımızda olan, en değerli varlıklarımız annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız."

TFF: Gerekirse yeni bir plan devreye sokulacaktır Spor Akçay TFF'nin ligleri başlatma kararını değerlendirdi: Oynanmamalı Spor Galatasaraylı futbolcu Seri: Şampiyonluk kupasından uzak olmadığımızı düşünüyorum Spor Beşiktaş'tan futbolcu sözleşmeleriyle ilgili açıklama Spor