AKP andımıza savaş açtı

Açılım kapsamında andımızın kaldırılacağı açıklandı, AKP tarafından andımıza karşı saldırı kampanyası hızlandı. Adalet Bakanı Sadullah Ergin andımızın "zorla okutulduğunu" iddia etti, AKP'nin Eski Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş, "Bu güne kadar Türklüğümün hiç bir faydasını görmedim" diyerek andımızın kaldırılmasını savundu.

Abone ol

AKP açılım paketi kapsamında andımıza karşı savaş açtı. Adalet Bakanı Sadullah Ergin andımızın zorla okuldtuğunu ileri sürdü.

Olay yaratcak sözler AKP'nin eski Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş'tan geldi. Aydoğmuş sosyal medyadaki bir takipçisi ile andımız konusunda tartıştı. AKP'li Aydoğmuş, "Bu güne kadar Türklüğümün hiç bir faydasını görmedim" diyerek andımızın kaldırılmasını savundu.

Aydoğmuş'un takipçisi "Neyi vardı andımızın da kaldırdılar. Varlığım Türk varlığına armağan olsun" diyerek uygulamaya tepki gösterdi. AKP'li eski vekilin oldukça kışkırtıcı sözlerle bu sözlere yanıt verdi.

Sen Türk müsün, yoksa kendini Türk zannedenlerden misin, hiç araştırdın mı bilmiyorum. Fakat ben seni ırkından dolayı değil, bildiğim kadarı ile iyi bir Müslüman olduğun için, Allah rızası için sevdim. Bu güne kadar Türklüğümün hiç bir faydasını görmedim. Yine de bugüne kadar varlığını benim varlığıma armağan edenlere teşekkür ederim. Ayrıca andımızı evden çıkmadan okuyabilirsin sıkıntı yok. Gerçi ben hayır dua etmeni temenni ederim.

Ahmet Aydoğmuş, daha önce de "AK Parti iktidarına karşı çıkanların kanını tahlile yollamak gerekir. Bu kanı bozuklar gizli sözleşmeler yaparak, ihanet etmişlerdir" sözleriyle tepki toplamıştı.

ulusalkanal.com.tr

Sezaryen düzenlemesi Gündem Cenazeye inceleme Gündem Facebook'tan istem dışı uygulama Gündem Akşam Grubunu bakın kim aldı! Gündem