Bahçeli: AKP PKK'sız, PKK da AKP'siz bir hiçtir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim beyannamesini açıkladı, koalisyona hazır oldukları mesajını verdi. Bahçeli “1 Kasım'da koalisyon çıkması halinde HDP hariç diğer partilerle 4 ilke saklı kalmak koşuluyla koalisyona hazırız” dedi. Bahçeli, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da yüklendi.

Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin 1 Kasım seçim bildirgesini Ankara Arena Spor Salonu’nda açıkladı.

Bahçeli, konuşmasında sık sık Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yüklendi, “AKP, PKK’sız, PKK da AKP’siz bir hiçtir. Bu itibarla 1 Kasım’da AKP’nin gerilemesi, oy kaybetmesi, iktidardan olması teröre indirilecek en ciddi milli darbe olacaktır. AKP, PKK’nın hayat iksiri, diğer yanağıdır.” dedi.

7 Haziran seçimlerinin ardından retçi tavır takınan MHP Lideri, 1 Kasım seçimleri için koalisyona hazırız mesajı verdi.

"Böyle bir durum karşısında Milliyetçi Hareket Partisi, PKK uzantısı HDP dışındaki her partiyle, 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla, iktidar kurmaya ve iktidar olmaya vardır, bunu da şimdiden ilan etmektedir."

Bahçeli, iktidar olmaları durumunda Süleyman Şah Türbesini eski yerine taşıyacaklarını da şu sözlerle iddia etti: "Ecdadımız Süleyman Şah’ın aziz naaşını sınırlarımızın 37 km derinliğinde bulunan eski türbesine tekrar taşıyacağız."

Ekonomiye ilişkin 7 temel alanda yapısal reformlar yapacaklarını söyleyen Bahçeli, “Asgari ücret net 1400 lira olacak” dedi.

MHP’nin bildirgesinde, gençlere, kadınlara, engellilere, gazi ve şehit yakınlarına, işçi ve emeklilere yönelik vaatleri de yer aldı.

ulusalkanal.com.tr

Ankara ve Aydın'da Vatan'ın milletvekili adayları sahaya indi Gündem Tamamen milli olan Bayraktar savaş gemisi denize indirildi Gündem Davutoğlu: Vatandaşın seçime katılımı için seferber olunmalı Gündem Seçim günü 385 bin personel görev yapacak Gündem