Abdullah Avcı'dan 5 yıllık imza

PTT 1'inci ligi şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e yükselen İstanbul Belediyespor, Büyükşehir bünyesinden ayrılarak İstanbul Başakşehir ismini aldı. Süper Lig'in yeni takımı teknik direktörlük koltuğuna da Abdullah Avcı'yı getirdi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Başakşehir Futbol Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyespor adı altında mücadele eden ve bu yıl Süper Lig'e yükseldikten sonra ismini Başakşehir Futbol Kulubü olarak değiştiren kulüp, geçmiş yıllarda takımı çalıştıran Abdullah Avcı ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün basına tanıtımı ve Abdullah Avcı'nın imza törenine, Başakşehir Futbol Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı ile önemli işler yapacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübünden futbol haklarını tamamen aldıklarını dile getiren Gümüşdağ, Belediye çatısı altında futbol takımının olmayacağını ve bundan sonra Başakşehir Futbol Kulübü olarak yeni bir takım oluşturacaklarını belirtti.

Öte yandan Göksel Gümüşdağ, Başakşehir İlçesinde 17.800 kişilik stad yaptıklarını ve sezon öncesi stadı açacaklarını vurguladı.

Başakşehir Futbol Kulübü'nün yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ise 6 sene birlikte çalıştıklarını hatırlatarak, Süper Lig'de herkesin saygısını kazanan bir takımla neler yapabileceklerini göstereceklerini söyledi.

Aziz Yıldırım'dan Ali İsmail Korkmaz marşı Spor Tedbir kararı kalktı Spor Brezilya raporunu hazırlıyor! Spor Milliler yurda döndü! Spor