İçişleri Bakanlığı açıkladı! Kapan-3 Kavaklı Operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de "Kapan-3 Kavaklı Operasyonu"nun başlatıldığını duyurdu. Operasyona jandarma, polis ve güvenlik korucularından oluşan 825 kişilik personel katılıyor.

Abone ol

Hakkari'de "Kapan-3 Kavaklı Operasyonu" başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de jandarma, polis ve güvenlik korucularının katılımıyla "Kapan-3 Kavaklı Operasyonu"nun başlatıldığını duyurdu.

825 personelin katılımıyla başlatılan operasyonla kalan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi, barınma alanları arası geçişler engellenerek takviye edilmelerinin önlenmesi amaçlanıyor.

Operasyon kapsamında,terör örgütüne ait 4 sığınak belirlendi. Sığınaklarda 17 patlamaya hazır el yapımı patlayıcı düzeneği, 3 el bombası, 2 jeneratör, çok miktarda mühimmat ele geçirildi.

Açıklamada, terörle mücadelenin, her türlü iklim ve arazi şartlarında son terörist etkisiz hale getirilenceye kadar devam edeceği vurgulandı.

ulusal.com.tr

Sıra 'Mutabakat Hükümeti'nde Gündem YHT kazası davasında skandal savunma Gündem Sahte emeklilik vurgununa EYT'lilerden tepki Gündem YPG/PKK 12 kilometrelik tünele konteyner oda yapmış Gündem