Suriye Ordusu Halep'in güneyinde yeni operasyona hazırlanıyor

Suriye'de savaşın düğüm noktası olan Halep'te çatışmalar sürüyor. Rus uçakları Halep güneyindeki terör hedeflerini bombaladı. Şehir merkezindeki teröristleri kuşatmaya alan Suriye ordusu al Ramuse bölgesine operasyona hazılanıyor.

Abone ol

Suriye'de savaşın en sert yaşandığı Halep kentinde çatışmalar sürüyor.

Halep güneyindeki cephede Suriye ordusu, terör örgütlerinin ikmal hatlarını kapattı. Ordu birlikleri Halep güneydeki mevzilerini sağlamlaştırmak için Ramuse ve Amariya bölgelerine yeni operasyonlara hazırlanıyor.

Halep güneydeki harekâtı Suriye ordusunun seçkin birliklerinden olan Kaplan Kuvvetleri ve destek kuvvet olarak gelen Lübnan Hizbullah güçleri yürütüyor. Rusya bu operasyonlara havadan destek veriyor. Bu kapsamda Rus uçakları, Halep'teki bir çok terör hedefini vurdu.

Rus uçaklarının bu sabah yürüttüğü hava saldırılarında Şam - Halep otobanındaki Fetih Ordusu'na ait hedefler imha edildi.

Suriye ordusunun terör örgütlerine yönelik şehir merkezindeki kuşatmayı kuvvetlendirneyi hedeflediği belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

Eski bakan, mahkemede eski başbakanı ''ispiyonladı'' Dünya Obama, Duterte ile yapılacak görüşmesini iptal etti Dünya ABD Savunma İstihbarat Örgütü o mesaj için Çin'den özür diledi Dünya Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Dünya