Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar: Kılıçdaroğlu'nun elindeki özel dosya!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyonların genel yayın yönetmenlerine yaptığı açıklamada, AKP içinde ByLockçu milletvekillerinin bulunduğunu ve 15 Temmuz darbe girişimi için kullandığı 'kontrollü darbe' iddiası siyaset dünyasını karıştırdı. Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar konuya ilişkin kaleme aldığı yazısında, "Dilerim Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamaları Adil Öksüz için 'MİT mensubudur' demesi misali balon olmasın, aksi takdirde imajı yine yara alacak" dedi.

Abone ol

Sabahattin Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

AKP’de 180 civarında milletvekilinin ByLock kullandığını söylüyor. Dahası,15 Temmuz darbesinin hükümetin gözetiminde yapılan kontrollü müdahale olduğunu açıklıyor.

En önemlisi bu konularda elinde özel bir dosya olduğunu ifade ediyor.

Bunları söyleyen sıradan biri değil, bu ülkenin anamuhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

Tam bu noktada soralım, bütün bunları medya önünde söyleyen CHP lideri neden ayrıntı vermeyip susuyor?

Öyle ya 15 Temmuz darbesi ile yüzlerce kişi ölmüş, Türk Silahlı Kuvveleri tarumar edilmişti. Özel dosyayı neden açıklamadığına dair soruya verdiği karşılık şu:

Bu konu ile alakalı daha sonra bir toplantı yapabilirim.

Pardon ama neden şimdi değil de daha sonra?.. Ayrıca şimdi tam zamanı zira referandumda oy getirir.

Dilerim Kılıçdaroğlu’nun dünkü bu açıklamaları birkaç gün sonrasına kamuoyunu hazırlamak içindir... Ancak Kemal Bey bunu yaparken FETÖ’cülerin tuzağına düşmemelidir zira 168 general ve 6 bin askerin içinde olduğu kanıtlanan bir darbenin kontrollü olduğunu iddia etmek çok ileri bir yorum zira kontrol elden kaçsa işin içinde kelleyi vermek vardır ki böyle bir riske kimse girmez..

Son bir şey, dilerim Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamaları Adil Öksüz için “MİT mensubudur” demesi misali balon olmasın, aksi takdirde imajı yine yara alacak.

ulusalkanal.com.tr

Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı Gündem Diyarbakır'ın Hani ve Kocaköy kırsalındaki operasyon tamamlandı Gündem Kılıçdaroğlu, CHP'ye verilmeyen şarkıyı açıkladı Gündem Bakan Bozdağ: FETÖ, Adil Öksüz'ü infaz etmiş olabilir Gündem