Gaziantep'te sahte oy kavgası! Biber gazıyla müdahale edildi

Şanlıurfa ve Gaziantep'te sandık başında kavga çıktı. Silah, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı Şanlıurfa'daki kavgada 15 kişi yaralandı. Gaziantep'te çıkan sahte oy kavgasına ise polis biber gazı ile müdahale etti.

Abone ol

Şanlıurfa'da seçim anlaşmazlığı iki ayrı kavgaya neden oldu. Kavga sonucu 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olaylar Şanlıurfa Merkez Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Uğurlu ve Yeniköy mahallelerinde meydana geldi. Oy kullanılan okulları gezen HDP'li bir grup ile diğer partilere üye kişiler arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede taş, sopa ve silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Jandarmalar kavgayı yatıştırmak için havaya ateş açtı. Olaylar, takviye ekiplerin müdahalesiyle sonlandırıldı. Olay yerini görüntüleyen bir kameraman da dövüldü ve bıçaklandı.

Çıkan olaylarda yaralanan 15 kişi kentteki hastanelere götürüldü. Yaşanan gerginliğin sürmemesi için her iki mahalledede polis ve jandarma zırhlı araçlarla önlemlerini artırdı.

Gaziantep'te de benzer görüntüler vardı. Sahte oy kullandırıldığı iddiasıyla iki grup arasında çıkan kavgaya, polis biber gazı ile müdahale etti.

Hacı Sani Konukoğlu Lisesi'nde seçim listesine sonradan eklendiği iddia edilen 6 kişinin oy kullanacağı söylentileri tartışma yarattı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından okula çok sayıda polis sevk edildi. Okula gelen polis, kavga eden iki gruba, okul koridorunda biber gazı ile müdahale etti.

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi vekil adayları Cevizoğlu ve Şule Perinçek oylarını kullandı Gündem Şanlıurfa'da trafo yandı! Elektrikler kesildi! Gündem Büyük şok! 10 adet mühürlü zarfla yakalandı Gündem Sandık başkanını hastanelik ettiler! Gündem