Son kez Sessiz Çığlık

Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk davalarına karşı yükselen Sessiz Çığlıklar kumpasları bozdu. Silivri Cezaevi önünden Türkiye'ye yayılan Sessiz Çığlık eylemleri, 132'nci eylemle son bulacak. Kumpasa karşı mücadelenin en önemli unsurlarından biri olan Vardiya Bizde Platformu bu Cumartesi zafer kutlaması yapacak.

Abone ol

Türkiye'nin kanadını kırmak için tuzaklar hazırlandı, Türk ordusuna, siyasetçilerine, aydınlarına, sanatçılarına, akademisyenlerine kumpaslar kuruldu. Silivri Cezaevi'nde Türkiye'nin geleceği yargılanmaya başladı.

Yazılan iddianameler, atılan manşetler milletin azmi ile çürütüldü. Bu büyük mücadelenin en önemli unsurlarından biri de Vardiya Bizde Platformu oldu.

Mücadelenin fitili Silivri Cezaevi önünde kurulan nöbet çadırı ile ateşlendi. Ardınadan tüm şehir merkezlerine yayıldı. Hatta ülke sınırlarını aştı, kumpasın emperylist yönetimi Amerika da Sessiz Çığlıklarla yankılandı.

İstanbul'dan Ankara'ya; İzmir'den Antalya, Bursa, Eskişehir ve Marmaris'e yurdun birçok noktasında yazın kavurucu sıcağında, kışın dondurucu soğuğunda her Cumartesi meydanlara çıktılar.

Duruşmalar sırasında gelen süpriz tahliyelerde tutsakların ilk durağı önce cezaevi önündeki nöbet çadırı, bir sonraki durağı ise Sessiz Çığlık eylemleri oldu.

Sadece kumpaslar değil, Türkiye'yi ilgilendiren her mesele meydanlara taşındı. Ergenekon Şehidi Albay Muzaffer Tekin için, Fenerbahçe'yi hedef alan Şike davası için, 100 yıllık soykırım yalanını çürüten Vatan Partisi lideri Doğru Perinçek'e destek için hep çalıştılar.

Eylül 2012'de yapılan ilk eylemden bu yana tam 2 buçuk yıl geçti. Komutanların yakınları, bu Cumartesi, 132'nci kez Sessiz Çığlık atmak üzere meydanlarda olacak. Bu kez Ergenekon, Balyoz ve Askeri Casusluk kumpaslarına karşı kazandıkları zaferi kutlayacaklar.

ulusalkanal.com.tr

Cemil Bayık Almanya'dan özür diledi! Gündem Vatan Partisi üyeleri Mareşal Fevzi Çakmak'ı mezarı başında andı Gündem Erdoğan 9 dakika arayla farklı şeyler söyledi Gündem Ek iddianame hazırlandı Gündem