10 numara operasyon!

4 kişinin yanarak hayatını kaybettiği Beykoz'daki otobüs yangını ile gündeme gelen 10 numara yağ için, İstanbul'da operasyon düzenlendi. Emniyet ekiplerinin Esenler Otogarı'na düzenlediği operasyonda, yüzlerce teneke 10 numara yağ ele geçirilirken, sorumlular hakkında soruşturma başlatıldı.

Abone ol

Beykoz'da 4 kişinin hayatını kaybettiği otobüs yangını ile gündeme gelen 10 numara yağ ile ilgili İstanbul'da bir operasyon yapıldı.

Emniyet ekipleri bir süredir kamera ile takip ettikleri Esenler otogarındaki otobüs firmalarına baskın düzenledi.

Otobüs firmalarının bu tehlikeli yağı kullandığı ihbarını alan polisler firmaları takibe aldı. Otogarı izlemeye alan ekipler, 10 numara yağ ile ilgili inceleme yürüttü.

Kamera ile çekilen görüntülerde , firma görevlilerinin otobüsleri park ettikleri alanlarda araçlara mazot yerine kullanımı çok tehlikeli ve yanıcı olan 10 numara yağlarını otobüs depolarına aktardıkları gözler önüne serildi.

İşte bu görüntülerin ardından Emniyet mensupları Otogar'a şok bir operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yüzlerce teneke 10 numara yağ ele geçirilirken sorumlular hakkında soruşturma başlatıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, konuyu Meclis gündemine taşıdı. Oran, otogarda görev yapan polislerin bu konuya neden müdahale etmediğini sordu. Oran, Devlet karayolları ve otoyolların uygun bölümlerinde Otobüslerin depolarının kontrol edilmesi gerektiğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Yurt dışında ilgi az Gündem Demirtaş'ın konvoyuna silahlı saldırı: Yaralılar var Gündem "20 bin Türkmen'e ev sahipliği yapılacak" Gündem Atalay mesajı verdi: Çalışma bu yaz bitiyor Gündem