ABD Başkanı Trump, Kovid-19'a yakalandı

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Kovid-19'a yakalandı. Trump, haberi sosyal medya hesabından duyurdu; "Karantina sürecini başlatacağız." dedi.

Abone ol

Çevresindeki çok sayıda kişinin testi pozitif çıkarken kendisi ve eşinin de Kovid-19'a yakalandığını açıkladı. ABD Başkanı Donald Trump, eşi ile birlikte yaptırdığı koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Trump, eşi Melanie Trump ile birlikte karantinaya alındı. Trump yaptığı paylaşımda, "Derhal karantina ve kurtarma sürecini başlatacağız. Bunu birlikte atlatacağız." dedi.

Kısa bir süre önce danışmanının da koronavirüs olduğunu hatırlattı ABD Başkanı... İşte o danışmanın, Trump'ın salı günü başkanlık tartışması için gittiği Ohio ziyaretinde Trump ile aynı uçakta olduğu öğrenildi.

ABD Başkanının doktorundan son durumla ilgili açıklama geldi. "Trump ve Melania Beyaz Saray’da karantinada olacaklar. Trump’ın başkanlık görevlerini sürdürebileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

İstanbul'da büyük operasyon: Çok sayıda gözaltı Gündem HDP-PKK'ya operasyonda o isimler hakkında tutuklama talebi Gündem BM, Türkiye ile Libya arasında yapılan deniz sınırı anlaşmasını tescil etti Gündem HES kodu denetimleri başladı Gündem