Fatih'de dün gece ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı

İstanbul Fatih'de dün gece ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlar aynı adresi 10 dakika ara ile iki kez soydu. İşte, o anlar güvenlik kamerasına şöyle yansıdı....

Abone ol

Eyüp'te bakım ve tamir atölyesine gelen 4 kişi içeride bulunan iş makinelerine ait lastikleri alarak kayıplara karıştı. Şüpheliler hırsızlık yaptıkları işyerine 10 dakika sonra ikinci kez gelerek tekrar soydu.

Deponun kapısının kilidini de kıran 4 kişi içerideki lastikleri geldikleri panelvan araca tek tek yükledi. Bu anlar işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerin devamında hırsızlık yapan 4 kişi, 10 dakika sonra iş yerine tekrar geri geliyor. 10 dakika önce panelvana yükledikleri lastikleri başka bir yere boşalttıkları düşünülen şüpheliler, geri döndüklerinde ise atölyede bulunan çok sayıda lastiği yeniden araca yükleyip daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

İş yeri sahibi şaşkın ve üzgün... Çünkü bu hırsızlık onu 55 bin lira zarara uğrattı. Polis hırsızlık yapan 4 kişinin eşkalini belirlerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ulusal.com.tr

Cimin üzümünün hasadı başladı Gündem Önce internet, sonra doktor Gündem Antalya Kepez'de deprem (Son Depremler) Gündem Son 24 saatte 28 terörist etkisiz hale getirildi Gündem