Fikret Otyam'a 43 vatan evladından yanıt geldi

Aydınlık Gazetesi yazarı Fikret Otyam, İstanbul Askeri Casusluk kumpası nedeniyle mağdur edilen subaylara "43 vatan evladı nerede?" diye seslendi. Otyam'ın yazısına, o 43 vatan evladından yanıt geldi. Fikret Otyam'a bir mesajla seslenen yurtseverler, "Halkımız bizi unutmasın. Gerekirse kan içip, kızılcık şerbeti demeyi biliriz" dedi.

Abone ol

Aydınlık gazetesi yazarı Fikret Otyam, F tipi yapının kumpasıyla hedef alınan İstanbul Askeri Casusluk davası mağdurlarını köşesine taşıdı.

Otyam, yurtseverlere "43 vatan evladı" sözleriyle seslendi, "Neden serbest bırakılan polisler kadar sesiniz çıkmıyor" diye sordu.

43 yurtseverin yanıtı çok geçmeden geldi. Yurtseverler, 43 vatan evladı adıyla Otyam'a yanıt verdi.

"Sayın Otyam, 13 yaşında asker ocağına girerken canımız pahasına ülkemizi korumaya and içerek yola çıktık. Kimi zaman fırtınalı denizlerde , kimi zaman dağlarda vatan aşkıyla şerefle görev yaptık. düşman kurşunuyla vurulsak yüreğimiz inanın 3 kuruşluk CD'nin açtığı yara kadar sızlamazd"

Yurtseverler Otyam'ın "neden sesini çıkmıyor" sorusunu yanıtladı.

"Milletin bağrından çıkan bizlerin ne TV kanalları ne de gazeteleri var. Sadece geç de olsa tecelli edeceğine inandığımız adalete inancımız ve vatan aşkımız var. Halkımız bizi unutmasın gerekirse kan içip kızılcık şerbeti demeyi biliriz. Biz vatan ve millet kendimize katık, sizin gibi değerli insanları gönül dostu bildik. Aydınlık günleri umut ve özlemle bekliyoruz.. Saygılarımızla 43 Vatan evladı"

"HDP hizaya geldi!" Gündem Pentagon'un harekat raporu basına sızdı! Gündem "Erdoğan ve Obama Esad'ı küçümsedi" Gündem "ABD'yle olmaz!" Gündem