Akar'dan flaş açıklama

Madalya ve başarılı birlik ödül töreninde konuşan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütünde ciddi kırılmaların olduğunu söyledi. Bakan Akar operasyonların süreceğini de vurguladı.

Abone ol

Genelkurmay Başkanlığında madalya ve başarılı birlik ödül töreni düzenlendi. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, törende dikkat çeken mesajlar verdi.

Bakan Akar tarafından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'e ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'a madalya ve beratları verildi.

Törenin ikinci bölümünde ise TSK'da kendi kategorilerinde başarılı olan 29 birliğe şilt ve başarı plaketi takdim edildi.

Törende konuşma yapan Akar önemli açıklamalar yaptı, PKK'nın belinin kırıldığını söyledi.

Akar, konuşmasında "Mav i Vatan" vurgusu da yaptı. Denizlerde barış, iyi komşuluk ve dostluktan yana olduklarını belirten Akar "Uluslararası hukuktan kaynaklanan hak ve menfaatlerimizden ödün vermeyeceğiz" dedi.

Milli Savunma Bakanı, sözlerini şehitlere rahmet, gazilere şifa dilekleriyle tamamladı.

Öte yandan Millî Savunma Bakanı Akar, dün ve önceki gün 2017-2018 Faaliyet Yılı Değerlendirme Toplantısına da başkanlık etti. Toplatıya, Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları ile 60 general ve amiral katıldı.

2 gün süren toplantılarda TSK'nın ulaştığı seviye ve bu seviyeyi daha da geliştirmek için alınması gereken tedbirler konuşuldu.

ulusal.com.tr

Fırat’ın doğusuna harekat! ABD’nin fişi çekiliyor! Gündem Hakkari'de doçka silahı ve mühimmat ele geçirildi Gündem Jeopolitik değişimin aceleci şaşkınlıkları Gündem Çavuşoğlu Mistura ile bir araya geldi Gündem