Özbizerdik yakalandı

Türkiye'nin tanınan mafya babalarından Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik İstanbul'da sahte kimlikle kaldığı otel odasında yakalandı. Bir çok defa silahlı saldırıdan cezaevine giren Özbizerdik her seferinde kısa sürede tahliye edilmişti

Abone ol

Mafya babası Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu olan Onur Özbizerdik İstanbul'da yakalandı.

Silahla yaralama suçundan bir çok defa cezaevine girip çıkan Özbizerdik, Etiler'de bir restoranda tartıştığı kişilerin ateş üzerine ateş açtığı olayla ilgili takip sonucunda yakalandı.

Taksim'de sahte kimlikle bir otel kaldığı tespit edilen Onur Özbizerdik, odasında yakalanarak gözaltına alındı. Kelepçe takılarak emniyete götürülen Özbizerdik'in polislere ve basın mensupların saldırmaya çalıştığı görüldü.

Emniyete girişi sırasıda sinir krizi geçirip küfürler savurmaya başlayan Özbizerdik, binaya kapatılarak sokuldu. Koluna giren polisler Özbizerdik'i güçlükle zapt edebildi.

Emniyet sorgusunun ardından savcılığa çıkarılması beklenen Özbizerdik, daha önce de tahliye olduktan 12 saat sonra gittiği barın korumalarını vurmuştu.

Bunca silahlı saldırıya karşın her seferinde kısa sürede tahliye edilen Özbizerdik geçtiğimiz yıl Mart 2014'te de 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i karşımda tespih çekme diyerek silahla yaralamıştı.

ulusalkanal.com.tr

Savcı Akkaş'ın Dink kumpası ortaya çıktı Gündem İşte Fethullah Gülen'in yerine geçecek isim Gündem MHP de adayını belirledi Gündem AKP içinde tartışmalar sürüyor! Gündem