Google çöktü mü?

Gmail, Youtube neden açılmıyor, Google çöktü mü? Google servisleri olan YouTube ve Gmail sebebi açıklanmayan bir erişim sorunu nedeniyle küresel çapta kullanılamıyor, arama motoru ise çalışmaya devam ediyor.

Abone ol

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube ve Gmail'da erişim sorunu yaşanıyor. Youtube'a erişim sağlamaya çalışan kullanıcılar, "Something went wrong" ifadesiyle karşılaşıyor. Google'ın en popüler hizmetlerinden biri olan Gmail'de de benzer bir sorun yaşanıyor.

Video paylaşım sitesi Youtube sayfasına ulaşılamıyor. Pek çok kullanıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yotube'da hata yaşadıklarını dile getiriyor. Global bir sorun yaşayan Youtube'dan henüz resmî bir açıklama gelmedi.

Milyarlarca kullanıcıya sahip YouTube, Gmail, Google Docs ve fazlası Google servisi şu an Türkiye dahil olmak üzere ciddi bir sorun yaşıyor. Bu erişim sorununun arkasında ne yer alıyor bilinmiyor ve şu an için firmadan gelmiş resmi bir açıklama da yapılmış değil. Etkilenen servisler arasında Google'ın hemen hemen kilit tüm hizmetleri yer alıyor. Şimdilik temel arama motorunda ise bir sorun gözlenmiyor.

HDP'li vekil Nuran İmir hakkında soruşturma Gündem Binlerce genç Mavi Vatan Konferansı'nda buluştu Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: ''Atlantik fitneleri Türkiye - İran dostluğunu bozamaz'' Gündem Türkiye'den Çin'e ihracat yükü taşıyan ilk tren Kazakistan'a vardı Gündem