Onlar ölüme meydan okudu, trafik polisi seyretti!

Gaziantep’te 4 yetişkinin bir motosiklete binerek yolculuk yapması, görenleri hayrete düşürdü. Sürücü dışında kimsenin kask takmadığı tehlikeli yolculuğu gören motosikletli bir trafik polisi de bu manzarayı sadece seyretmekle yetindi.

Abone ol

Olay, GaziantepBahattin Nakıboğlu Bulvarında meydana geldi. 2’si kadın ve 2’si erkek olmak üzere 4 yetişkin, bir motosiklete binerek, trafikteki tehlikeye aldırış etmeden uzun bir süre yollarına devam ettiler. Ayrıca motosikletin üzerindeki 4 kişiden sadece birisinin kask takması dikkatlerden kaçmadı. Bir motosikletin üzerinde 4 yetişkin insanın olduğunu gören vatandaşlar hayretler içerisinde kaldı. Tehlikeli yolculuk, motosikletli bir trafik polisinin gözleri önünde yaşandı. Polis, bütün kuralları hiçe sayan bu manzarayı sadece seyretmekle yetindi. Daha sonra, 4 kişinin bindiği motosiklet şaşkın bakışlar içerisinde gözlerden kayboldu. (Halil Dağ / İHA)

Beratcan'a hala ulaşılamıyor! Yurt Soba yine can aldı! Yurt Hatay'da bombalı saldırı Yurt Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama Yurt