Davutoğlu Ankara'daki saldırıyla ilgili iki örgütü açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin elde edilen ilk bilgileri paylaştı. İki farklı örgüte ilişkin bulgular ortaya çıktığını belirten Davutoğlu, "Örgütler arası işbirliği var mı onu çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

Abone ol

Ankara'ya yaşanan terör saldırısı soruşturmasına yönelik ilk bulguları Başbakan Ahmet Davutoğlu paylaştı. Bazı gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya gelen Davutoğlu işaretlerin iki örgütü gösterdiğini belirtti.

Başbakan, "Örgütler arası işbirliği var mı onu çıkarmaya çalışıyoruz. İkinci saldırganın irtibatları konusunda da araştırmalar yürüyor." dedi.

İki bombacıdan birinin olay yerine çantayla diğerinin de yelekle geldiğini belirten Davutoğlu, "O eylemin nasıl yapıldığına dair bilgilere ceset parçalarından ulaşılmış durumda. Faili meçhul bırakmayacağız bunu." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, "Görevden alma olur mu?" sorusuna da yanıt verdi. "Bu konuda bürokraside de bir ihmal varsa onun da gereği yapılır ama sırf o anki psikolojiyi yönetmek için daha soruşturma yapmadan bir bürokratı görevden almak doğru değil." dedi.

ulusalkanal.com.tr

Penguen, Ankara'daki bombalı saldırıyı kapağına taşıdı Gündem 'Levent Kırca hep bu sözlerle anılacak' Gündem Ankara’daki saldırıyı önceden Twitter’dan yazan 2 kişi yakalandı! PKK'lı çıktılar Gündem Ayşe Aral yazdı: Güldürürken düşündürüyordu! Bunu becerebilmek akıl işidir, zordur Gündem