Cenazeye izin çıktı!

İstanbul Gülsuyu'ndaki çatışmada hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in cenazesi nihayet bugün toprağa veriliyor. Cenazeyi Gülsuyu'na götürmek isteyenlere Valilik izin vermediği için cenaze 3 gündür Armutlu Cemevinde bekletiliyordu. Sabah saatlerinde izin çıkınca Gedik'in cenazesi şu sıralarda Gülsuyu'na götürülüyor.

Abone ol

İstanbul Gülsuyu'ndaki çatışmada hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in cenazesinin Armutlu Cemevi'ndeki bekleyişi sona erdi.

Ailesi ve arkadaşları Hasan Ferit Gedik'i Gülsuyu'na götürmeden defnetmeyeceklerini söyleyerek cenazeyi 3 gündür Cemevi'nde bekletiyordu. Gedik'in Gülsuyu'na götürülmesine engel olan polis ise mahalleyi abluka altında tutuyordu. Yapılan görüşmelerden sonra Gedik'in Gülsuyu'na götürülebileceğine dair izin bugün çıktı.

Cenaze için belirlenen propram da belli oldu. Gedik için saat 12'de Armutlu'da toplanan kalabalık şu sıralarda Gülsuyu'na doğru harekete geçti.

Saat 15:00'te Gülsüyu'nda düzenlenecek olan törenin ardından Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Gazi Mahallesi'nde toprağa verilecek.

ulusalkanal.com.tr

O iddia yalanlandı Gündem Paketi Çalınan CHP’ye Alternatif Paket Önerileri Gündem Andımız gitti 'dua' geldi Gündem Soros'un askerleri Gündem