Sözcü'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı

Sözcü Gazetesi bugün önemli bir manşetle çıktı. Gazete, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a "Televizyona çık, milleti birleştir" çağrısı yaptı. Türk milletine "provokasyonlara karşı dikkatli ol" uyarısında bulundu. Teröre tepki protestolarında Türk bayrağı taşınması, her eve, iş yerine, mahalleye Türk bayrağı asılması istendi. Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan da HDP'nin terör olaylarına yönelik tutumunu sert ifadelerle eleştirdi.

Abone ol

PKK'nın saldırılarından sonra Türkiye'de bölünmeye karşı birleşme söylemi güçlendi. Sözcü Gazetesi bugün birinci sayfasını birlik çağrısına ayırdı.

Sözcü'nün ilk çağrısı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'aydı. Erdoğan'a "televizyona çık konuş, milleti sakinleştir" çağrısı yapıldı.

1. sayfada, "Gün particilik ve seçim hesabı yapma günü değil. Cumhurbaşkanına düşen görev ortada. Halka sağduyu çağrısı yapmalı, kardeş kavgasına giden bu tehlikeli tırmanışı bir an önce durdurmalı, kucaklayıcı, birleştirici olmalı" ifadeleri yer aldı.

İki çağrı da Türk milletine yapıldı... Milletin teröre tepkisini evlerine, iş yerlerine, mahallelerine bayrak asarak göstermesi istendi. "Teröre tepki eylemlerinde Türk bayrağı taşınması" çağrısı yapıldı.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan da Tokmak köşesinde HDP'nin terör eylemlerine yönelik tutumunu eleştirdi. Turan, "PKK'nın siyasi temsilcisi olarak Meclis'e giren HDP yangına benzin döküyor. İlle de bölecekler memleketi. Bunlar barış kargası bile olmamaz. Hepsi leş kargası" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Etnik çatışma tuzağı, Türk Milleti’nin sağduyusu Gündem Satış ile kesim yerleri belli oldu Gündem Davutoğlu'ndan açıklama Gündem YSK kararı Resmî Gazete'de Gündem