Çantasını unuttu polisten helallik istedi

Adıyaman Belediyesi önü Atatürk caddesi üzerinde unutulan bayan çantası fünye ile patlatılmak üzereyken, çantanın sahibi geldi. Çantanın sahibi kadın, polislerden özür dileyerek helallik istedi.

Abone ol

Adıyaman Atatürk Caddesi üzerinde, Belediye binanın önünde unutulan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Kaldırım üzerine bırakılan şüpheli bayan çantasını gören vatandaşlar durumu zabıta ve güvenlikçilere bildirdi. Belediye zabıta ekipleri ilk olarak çevre güvenliğini alarak durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli çantanın etrafını şerit ile kapattı. Cadde trafiğe kapatıldı. Olay yerine bomba imha uzmanı çağrıldı. Şüpheli çantanın fünye ile patlatılmasından önce çantasını unutan Hatice Gezer adlı bayan olay yerine gelerek, çantanın kendisine ait olduğunu söyledi.

Şüpheli çanta patlatılmadan önce olay yerine gelen bayan, polislerden defalarca özür dileyerek, haklarını helal etmelerini istedi. Kucağında çocuğu ile ilgilenirken çantaya kaldırım üzerinde unuttuğu söyleyen bayan daha sonra çantasını aldı. Polis olayla ilgili tutanak tuttuktan sonra yolu trafiğe açtı.

Vatandaşlar şüpheli çantanın sahibinin gelmesinden sonra rahat bir nefes aldı.

İHA

Facia: 4 işçi zehirlendi, 2 işçi hayatını kaybetti Yurt TIR, servis minibüsüne çarptı: 9 yaralı Yurt Halı sahada futbol oynarken kalbine yenik düştü Yurt Korkunç kazadan burunları bile kananamadan kurtuldular Yurt