Yön Radyo'ya TGB'den destek

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle kapatma kararı alınan Yön Radyoyu ziyaret etti.

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle kapatma kararı alınan Yön Radyoyu ziyaret etti.

TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, TGB İstanbul İl Yöneticileri Barış Demiralay ve Damla Tatlıpınar'dan oluşan heyet, Yön Radyo'ya destek ziyaretinde bulundu.

"Türküler Artık Her Yerde" sloganıyla yola çıktıklarını ve radyoya yönelik bu kararı kabul etmediklerini vurgulayan Yön Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mansur Kılınç, "Herhangi bir tebligat yapılmadı. Ancak radyomuzun isminin hiç bir koşulda şiddet v.b kavramlarla yan yana getirilemeyeceğinden eminiz, kadromuza güveniyoruz. Her kesiminden milyonlarca dinleyicimizin bizi arayıp desteklerini dile getirmeleri bunun göstergesi. Yayın akışımıza devam ediyoruz ve radyomuz hakkında verilen kapatma kararı kaldırılana kadar da radyodaki nöbetimize devam edececeğiz." ifadeleriyle devam etti.

Yön Radyonun her zaman destekçisi olduklarını belirten Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz de "Yön Radyo, adı terör örgütleriyle birlikte anılamayacak, aksine tamamen bunun karşısında olan bir oluşumdur. Türkiye'yi türkülerle birleştiren çizgiler izlemiş Anadolu'nun farklı kültürlerini insanlara ulaştırmıştır. Bizler Türkiye Gençlik Birliği olarak bu kararı kabul etmiyoruz. Kararın geri alınması ve Yön Radyonun yeniden uydu yayınına kavuşması için yürütülen mücadelede bizler de yön radyoyla omuz omuzayız" diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

TSK'dan Fırat Kalkanı Harekatı'na dair açıklama Gündem TGB Ankara, 29 Ekim'e hazır Gündem PKK'nın kirli oyunu istihbarata takıldı Gündem Bakan Müezzinoğlu: Kamuya alımlar donduruldu Gündem