Öğrencilere 5 gün tatil

TEOG stresi yaşayan öğrenciler ve veliler dikkat. Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG sınav günlerini 1 Mayıs ve haftasonu ile birleştidi. Öğrencilere 5 gün tatil yapacak.

Abone ol

TEOG sınavına hazırlanan milyonlarca öğrenci5 güntatil yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı TEOG sınavlarının yapacağı Çarşamba ve Perşembe günlerini 1 Mayıs ve haftasonu ile birleştirdi, sınav stresi yaşayan öğrencilere gün doğdu.

8. sınıf öğrencileri 29 Nisan Çarşamba ve 30 Nisan Perşembe günü TEOG'un ikinci oturumunda ter dökecek. Sınavların yapıldığı tüm ortaokullardaki diğer öğrenciler de sınav günler ders yapmayacak.

Bakanlık 2 günlük TEOG tatiline, resmi tatil olan 1 Mayıs ile hafta sonunu da ekledi. Böylece öğrenciler 5 gün tatil yapmış olacak.

Toplam 970 sınav merkezinde 15 bin 353 okulda, 93 bin 589 salonda olacak ortak sınavlara, 1 milyon 287 bin 847 öğrenci katılacak.

ulusalkanal.com.tr

Şifa deposu sebze suları Sağlık Dünya nüfusunun 3'te 2'si pirinç tüketiyor Sağlık Tüp Bebek Öncesi Nelere Dikkat Etmeli? Sağlık Çarpıcı obezite araştırması Sağlık