Serhat Özeren kimdir?

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, hızlı bir eğitim planlaması yapıp öğrencilerin kaybettiği zamanı telafi edeceklerini söyledi.

Abone ol

Özeren, lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Mühendisliği, yüksek lisansını ise Gebze Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümlerinde tamamladı.

1989'da özel bir şirkette sistem yöneticisi olarak iş hayatına atılmasının ardından bilişim alanında bilgi teknolojileri alt yapısı, internet servis sağlayıcı ve sayısal dönüşüm konularında hizmet veren firmasını kuran Özeren, çeşitli telekomünikasyon, bilgi teknolojileri ve eğitim şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği, icra kurulu üyesi ve başkanlığı yaptı.

Sivil toplum kuruluşlarında da aktif görevlerde bulunan Özeren, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnternet Geliştirme Kurulu Başkanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ulaştırma Şurası Kurul Üyeliği, Siber Güvenlik İnisiyatifi Başkanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi Arıkültürel Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye E-Dönüşüm Danışma Kurulu Başkanlığı, Türkiye E-Dönüşüm İcra Kurulu Üyeliği, Birleşmiş Milletler (BM) Kullanıcı İhtiyaçları Koordinatörlüğü, Bilim Merkezleri Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği İcra Kurulu Üyeliği, TEDER (Telekomünikasyon İnternet ve Bilgi Teknolojileri Derneği) Başkanlığı, Teknoloji Bilgilendirme Platformu Başkanlığı, TOBB Telekomünikasyon Sektörü Meclisi Başkan Yardımcılığı, Bilgi Ekonomisi Derneği Başkanlığı, Eskrim Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürüttü.

Serhat Özeren, evli ve iki çocuk babasıdır.

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu yeniden mi evleniyor? Kızlarının doğum gününde açıkladılar... Yaşam Vatan Partisi Üyesi R. Bülend Kırmacı kimdir? Yaşam Kubilay Aka ifşalandı! İşte tüm yaşananların fotoğrafı... Miray Daner açıklama yaptı mı? Yaşam Kubilay Aka ile gündeme gelen Beyza Güneş kimdir? Yaşam