PKK ve DHKP-C'ye operasyon

İstanbul'da hem PKK'ya hem de DHKP-C'ye yönelik operasyonlar yapıldı. Küçükçekmece'de; polise karşı eylem hazırlığında olan YDG-H üyesi 5 kişi gözaltına alındı. operasyonda, çok sayıda silah ve patlayıcı ele geçirildi. Jandarma ekipleri ise 1 DHKP-C üyesini yakaladı.

Abone ol

İstanbul'da terör örgütleri PKK ve DHKP-C'ye yönelik iki ayrı operasyon yapıldı.

İlk operasyon Emniyet ekipleri tarafından PKK terör örgütüne bağlı YDG-H'ye yapılanmasına düzenlendi. Küçükçekmece’deki operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin silahlı ve bombalı eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, tabanca, el yapımı patlayıcılar, havai fişek, domuz fişeği ve döner bıçağı ele geçirildi.

Diğer operasyon ise Silivri'de, Jandarma ekipleri tarafından yapıldı. DHKP-C'ye yönelik operasyonda 1 şüpheli yakalandı.

DHKP-C terör örgütüne üye olmak suçundan aranan E.Ö. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelinin, DHKPC’ nin en son lideri konumundaki H.F.T.yi evinde sakladığı ve örgüte maddi destek sağladığı anlaşıldı. E.Ö. tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderildi.

Eski Özel Görevli hakim itiraf etti: Bizi kandırdılar Gündem Kriptolu telefonların dinlenmesiyle ilgili davada yeni gelişme Gündem AKP-PKK ortaklığındaki ''açılıma'' açık destek veren CHP'den yeni bir hamle Gündem Mısır'dan Türkiye'ye davet Gündem