Gitmedikleri toplantıda AKP'ye üye yapıldılar

Abone ol

AKP Beykoz İlçe Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala yaptığı bir toplantıda AKP'ye geçtiklerini ve rozet taktıklarını söylediği muhtarlardan çoğunun o toplantıya katılmadığı, bir kısmının ise daha önceden AKP'ye üye oldukları belirlendi.

Aydınlık Gazetesi'nin telefonla görüştüğü ve rozet takıldığı iddia edilen birçok muhtar bırakın rozet takılmayı o toplantıda bile yoktuk diyerek isyan ettiler.

Beykoz Göztepe Muhtarı Ahmet Duran "o toplantıda ben yoktum, nasıl olduğunu bilmiyorum, hiçbir siyasi partiyle alakam yok. Gönlümde bir siyasi parti olsa bile muhtarların siyasi partiye üye olmasını doğru bulmuyorum. Ben hiçbir siyasi partinin rozetini takmam, rozetim muhtarlık rozetidir. Yapılanlar yanlıktır" dedi

Suğuksu Muhtarı Muammer Aydınoğlu ise " O toplantıya muhtar kimliğimle çağrıldım ve katıldım, fakat mahalleli ile başka bir toplantım olduğu için çok az kaldım. Olay benden sonra olmuş. O partiye üye olmadım ve rozetinide takmadım. Beykoz'da çok eski bir geçmişim ve geniş bir çevrem var. Bundan yararlanmak istemiş olabilirler. Bu yapılan siyasi işgüzarlıktan başka birşey değil " diye konuştu.

Anadolu Kavağı Muhtarı Serdar Lüleburgaz ize" Mahallemizde çalışmalarım vardı. O toplantıya gitmedim. Gitmediğim bir toplantıda bana nasıl rozet takarlar anlamış değilim. O siyasi parti ile hiçbir ilişkim yok. Bizlerin adından yararlanmışlar.Çok yanlış yapmışlar" diye konuştu.

Paşamandıra Muhtarı Adem Demirel ise " AKP'ye daha önce üyeydim. O gün benim adımda okundu ve kürsüye çıktım. Renklilik olsun diye banada rozet taktılar" dedi.

Çiftlik Muhtarı ise sorduğumuz soru üzerine " Bende beyin tümörü vardı, Nisan ayında beyin ameliyetı oldum. Şimdi bile ne söylediğinizi anlamıyorum, öyle bir toplantıya katılmışta olabilirim katılmamışta olabilirim, hatırlamıyorum" dedi.

Kılıçlı Muhtarı Engin Sevim ise" Bie muhtarın siyasi partiye üye olmasını doğru bulmuyorum. Ama o toplantıda iradem dışında benim adım okununca kürsüye çıktım ve rozet takıldı. Fakat resmi olarak üye olmadım" dedi.

Göllü Muhtarı Celalettin Ayaz ise " Bize sadece rozet takıldı, herhangi üye kayıt formu doldurup imza atmadım. O toplantıda coşku olsun istedim" dedi.

Bu arada o gün rozet takılanlar arasında, Beykoz'da AKP'nin Kurucu Başkanı Necmettin Kahveci ve AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış Mustafa Yıldırım gibi isimler vardı.

Derya Derviş

Aydınlık

HDP'nin seçim şarkısı, PKK'nın ''intikam marşı'' çıktı! Gündem Demirtaş'tan koalisyona yeşil ışık Gündem TSK'dan açıklama: Türk Jetlerine taciz Gündem Terör evlerinden etti! Gündem