Dolmabahçe'de sır zirve

Başbakan Erdoğan, Dolmabahçe'deki ofisinde önemli bir zirve yaptı. Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile bir araya geldi. Sır zirve sonrasında Erdoğan'ın yarın 45 kişilik bir grupla toplantı yapacağı öğrenildi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın görüşme trafiği yoğundu.

Erdoğan, sabah saatlerinde İstanbul Kısıklı'daki konutunda İçişleri Bakanı Efkan Ala ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile yaklaşık 2 buçuk saat görüştü. Ardından ise bu isimlerle Hz. Ali Camii'nde cuma namazı kıldı.

Camide İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış da vardı.

Erdoğan namazın ardından Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçti. Burada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile toplantı yaptı. Bu toplantı da 2 buçuk saat sürdü.

Toplantının gündeminde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası yaşanan gelişmeler ve Suriye’ye giderken Hatay’da durdurulan TIR oldu.

Başbakan Erdoğan'ın yoğun görüşme trafiği yarın da sürecek. Çünkü zirveden bir toplantı kararı daha çıktı. Erdoğan'ın yarın 45 kişilik bir grupla bir araya geleceği öğrenildi. Gündemdeki gelişmelerle ilgili yapılacak olan ve bazı bakanların da katılacağı görüşmede çeşitli kesimlerden gazeteci, yazar ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin de yer alacağı belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

'Genelkurmay içindeki casusları temizlemeli' Gündem 'Çetenin izleri savcılıkta' Gündem Emniyet'te büyük deprem Gündem Haziran iddianamesi kabul edildi Gündem