Abdullah Cömert cinayeti davası 15 Ocak'a ertelendi

Hatay'da hükümet istifa eylemleri sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle yaşamını yitiren Abdullah Cömert davasının 6'ncı duruşması Balıkesir'de görüldü. Dosyadaki eksiklikler nedeniyle dava 15 Ocak'a ertelendi. Polis Ahmet Kuş için tutuklama talebi yine reddedildi.

Abone ol

Abdullah Cömert'in ölümü ile ilgili davanın 6'ncı duruşması Balıkesir'de görüldü. Sanık Ahmet Kuş'un tutuklanması talebi reddedildi.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Cömert'in ailesi ve yakınları katılmazken, 11 avukat hazır bulundu.

Cömert'in ölümüne neden olan polis memuru Ahmet Kuş ise duruşmaya Mersin'den Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile katıldı.

Hakimin sanık polis memuruna ismiyle hitap etmesi avukatların tepkisine neden oldu. 1 saat süren dava dosyadaki eksiklikler nedeniyle 15 Ocak'a ertelendi.

"Olası kastla öldürme" suçundan 25 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan Ahmet Kuş için istenen tutuklama talebi de reddedildi.

Müşteki avukatı Ömer Kavili, adliye önünde açıklama yaptı. Kavili, sanığın mahkemeye getirilmemesinden dolayı davaların kağıt üzerinde kalacağını söyledi.

ulusalkanal.com.tr

CHP'den Vatan Partisi'ne geçti Gündem Faili meçhul davasında Hikmet Çiçek, Tuncay Özkan, Fikri Sağlar ve Hanefi Avcı tanık olarak dinlenecek Gündem Bir ikna yöntemi Gündem "Seni çiçek satarak büyütüp okuttum Nereye gidiyorsun" Gündem