TGB Gökmen Ulu'yu yalnız bırakmadı

Türkiye Gençlik Birliği( TGB), Sözcü gazetesi İzmir Muhabiri Gökmen Ulu’yu davası sırasında Çağlayan Adliyesi'nde ve serbest bırakıldığı sırada Silivri'de yalnız bırakmadı.

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği( TGB), Sözcü gazetesi İzmir Muhabiri Gökmen Ulu’yu davası sırasında Çağlayan Adliyesi'nde ve serbest bırakıldığı sırada Silivri'de yalnız bırakmadı.

TGB Genel Başkanı Cem Dikmen ve TGB Genel Başkan Yardımcısı Elif İlhamoğlu'nun içinde bulunduğu heyet davanın görüldüğü Çağlayan Adliyesi'ne giderek Gökmen Ulu'nun eşi Burcu Ulu ile görüştü. Tahliye kararının ardından Silivri'ye giden TGB Genel Başkanı ve TGB heyeti Gökmen Ulu’yu karşıladı.

"Gökmen Ulu ağabeyimize destek olmak için Çağlayan’daydık. Eşi Burcu Ulu ile görüştük. Morallerimiz hep yüksekti." sözlerini kullanarak desteğini belirten TGB Genel Başkanı Cem Dikmen " Gökmen ağabey, hayatı boyunca Atatürkçülüğünden asla ödün vermeyen vatansever bir gazetecidir. Adının FETÖ ile anılması büyük bir hatadır. Haksızlığa uğramasına rağmen dün ve bugün yaptığı tarihi savunma ders niteliğindedir. Savunmalarında, FETÖ ile hayatı boyunca mücadele ettiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Hal böyleyken, Gökmen Ulu gibi Atatürkçü vatansever bir gazetecinin tutuklu olması, FETÖ davasını sulandırmaktadır.

Vatansever gazeteci Gökmen Ulu abimizin serbest bırakılmasıyla adalet yerini bulmuştur. Bizler de mutluyuz ." açıklamasını yaptı.

Tüm TGB’lilerin selamını Gökmen Ulu'ya ileten TGB Genel Başkanı Cem Dikmen “Serbest kalacağınızı biliyorduk ve o gün geldi çattı”diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.TGB'ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Gökmen Ulu da“Gönderdiğiniz mektuplar içerde banamoral kaynağı oldu.Geçmiş yıllarda içerdekilere destek olmak için biz mücadele ederdik.Şimdi içerde mücadele etmeyi deöğrendik. Şanınıza yaraşır bir şekilde hep destek oldunuz.” dedi.

ulusal.com.tr

FETÖ sanığına 'yurt dışı' tepkisi Gündem Başbakan Yıldırım Washington'da yürüyüş yaptı Gündem Mattis: ABD, PKK ve diğer tüm terör örgütlerine karşı Türkiye’nin yanında Gündem Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'e 'FETÖ yöneticiliği'nden 22 yıl hapis talebi Gündem