Meteorolojiden fırtına uyarısı

Doğu Akdeniz'de yarın öğle saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıca Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde de kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini bildirdi.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Doğu Akdeniz'de yarın öğlen itibarıyla batı ve güneybatı yönlerden esen rüzgarın etkisini artırarak 5 ila 7 kuvvetinde (40-60 km/saat) fırtınamsı rüzgar yer yer 8 kuvvetinde (75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın, cumartesi sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Ulaşımda yaşanabilecek aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Doğu Karadeniz için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, rüzgarın, yarın öğle saatlerinden itibaren akşam saatlerine kadar Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

Açıklamada, meydana gelmesi muhtemel, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bakan Pekcan: Hareketlenmenin başlayacağı günler yakındır Gündem MHP'den sert tepki: Kraliçenin narin Gül'ünün sahaya sürdüğü piyon... Gündem Seyahatlerde HES kodu döneminin ayrıntıları! HES kodu nedir, nasıl alınır? Gündem MHP'den Ali Babacan'a sert tepki Gündem