Genelkurmay'a başvurdu

Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan çalınan bazı bilgilerle oluşturulduğu ortaya çıkan 51 No’lu DVD ile ilgili Genelkurmay Askeri Savcılığı’na suç duyurusu yapıldı. Emekli Albay Levent Göktaş, komutanlıktan özel bilgileri kimin çıkardığının araştırılmasını istedi. İzmir’de görülen casusluk davası sırasında, 51 no’lu DVD’ye ilişkin Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda çalışma yürütüldüğü, ancak bunun gizlendiği ortaya çıkmıştı.

Abone ol

Kumpas davalarının en önemli parçalarından biri olan 51 no’lu DVD ile ilgili Gnelkurmay Askeri Savcılığı’na suç duyurusu yapıldı.

51 No’lu DVD’deki fişleme bilgileriyle suçlanan Emekli Albay Levent Göktaş önemli biir başvuru yaptı.

Başvurunun gerekçesi, 51 No’lu DVD’deki bazı bilgilerin Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan çıkarıldığının bilinmesine rağmen, bunun mahkemeden gizlenmesi!

Bilgilerin gizlendiğini, İzmir’de görülen Casusluk davasında, Emekli Albay Aziz Murat Değirmencioğlu açıklamıştı. Değirmencioğlu, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yaptığı sırada 51 Nolu DVD'yle ilgili olarak bir araştırma gerçekleştirildiğini ve bazı olası faillerin belirlendiğini belirtti. Ancak bu araştırma herkesten gizlendi ve şüpheliler soruşturulmadı!

Emekli Albay Levent Göktaş adına Genelkurmay Askeri Savcılığı’na suç duyurusu yapan Avukat Hüseyin Ersöz, soruşturma başlatılmasını talep etti. Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan bilgileri çalanların araştırılması istenilen başvuruda, komutanlıktaki personelin ifadelerinin alınması da talep edildi.

Naci Eriş

ulusalkanal.com.tr

Mutlu şehir için el ele Gündem HSYK'da yeni atamalar yapıldı Gündem AKP, Öcalan ile bakın kimi görüştürecekti Gündem Bahçeli'nin seçim hesabı Gündem