"Yarından itibaren sıcak havanın etkisine giriyoruz"-İstanbul hava durumu

Yarından itibaren sıcak havanın etkisine giriliyor. İstanbul'da cumartesi, Ankara'da pazar gününe kadar yağış beklenmiyor. Perşembe ve cuma günleri hava sıcaklıklarının 20 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. İşte İstanbul hava durumu

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Tahminler Dairesi Başkanlığı'ndan Ahmet Uçar, sosyal medya hesabından İstanbul ve Ankara'nın hava durumuna dair son bilgileri paylaştı.

Ahmet Uçar, yarından itibaren sıcak havanın etkisine gireceğimizi belirtti.

İstanbul'da cumartesi, Ankara'da pazar gününe kadar yağış beklenmediği bildirildi.

Ahmet Uçar'ın aktardığına göre, perşembe ve cuma günleri hava sıcaklıklarının 20 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Uçar şu bilgileri aktardı:

"Bu gece beklenilen en düşük hava sıcaklıkları; Açık ve koyu mavi renkli alanlar sıcaklığın sıfırın altına düşmesi ve don olayı beklenen yerleri göstermektedir. Bitkilerin çiçeklenme döneminde zirai don tehlikesine dikkat!"

İSTANBUL'DA 5 NİSAN'A DİKKAT

MGM verilerine göre, İstanbul'da 5 Nisan 2018 Perşembe günü hava sıcaklığının en yüksek 21, en düşük ise 8 derece olması bekleniyor.

ulusal.com.tr

Eski HDP Siirt Milletvekili Konca hakkında yakalama kararı Gündem Rusya Devlet Başkanı Putin Ankara'da Gündem Başbakan Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Bahçeli bir araya geldi Gündem İzmir'de tutuklanan teröristlerin atış görüntüleri ortaya çıktı Gündem