Cemil Çiçek harekete geçti!

Ömer Tuğrul İnançer'in Meclis personeli eğitim konferansında söylediği "İnkılâp köpekleştirmedir" sözlerinin yankıları sürüyor. CHP ve MHP'nin sert tepki gösterdiği olaya Meclis Başkanı Cemil Çiçek el koydu. Çiçek, İnançer'in verdiği konferansla ilgili soruşturma başlatacaklarını açıkladı.

Abone ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, Atatürk'e ve inkılâplara hakaretler yağdırdı.

Hızını alamayan İnançer, anayasanın değiştirilemez maddelerini hedef almıştı.

Devlet televizyonunda başlayan, Meclis çatısı altında devam eden skandallar zincirine CHP ve MHP'den gelen sert tepkiler üzerine Meclis Başkanı Cemil Çiçek'ten açıklama geldi.

Resmi ziyarette bulunduğu Umman'da olayı öğrenen ve İnançer'e tepki gösteren Çiçek, soruşturma başlatacaklarını belirtti. Meclis Başkanı, Genel Sekretere inceleme ve soruşturma talimatı verdiğini söyledi.

"Türkiye'nin kazanımlarını kimsenin yok farz etmeye hakkı yok" diyen Çiçek "İnsanların düşüncelerini Meclis çatısı altında gelişigüzel söylenmesini doğru bulmadığını da" kaydetti.

ulusalkanal.com.tr

Ergenekon tertibi bir can daha aldı Gündem Hedef Gazi orduevi! Gündem Facebook'ta beğenmeyince bakın ne yaptı! Gündem Atatürk ve gerilla savaşı bu kitapta! Gündem