Temizlik Benim İşim 15 Mayıs Cuma haftanın kazananı belli oldu! Kadir Ezildi'den en yüksek puanı alan kişi o oldu... 11-15 Mayıs haftasının kazanan ismi kim oldu?

Temizlik Benim İşim'de bu hafta 5 iddialı kadın en temiz kişi olmak için yarıştı. Temizlik Benim İşim'de bu hafta kim birinci oldu? Temizlik Benim İşim 11-15 Mayıs haftası final izle...

Abone ol

Hafta içi her gün Fox ekranlarına gelen Temizlik Benim İşim programında bu hafta yine kıyasıya bir yarış oldu. Kadir Ezildi'nin sunumuyla renklenen Temizlik programında bu hafta birinci olan isim belli oldu.

Temizlik Benim İşim salgın günlerinde çekimlerine devam ettiğini açıklamış ve yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam etmişti. Maskeleri ile çekim yapan ekip mesafe kurallarına uymaya özen gösteriyor.

Bu haftanın sonuncusu eşit puan alan Deniz ve Cansu oldu. Bu haftanın sonuncusu olan ikili toplamda 14 puan aldı. Haftanın üçüncüsü ise toplam da aldığı 17 puan ile Songün oldu.

4 saatte yapılan hızlı bir dip köşe temizliği en iyi yapan kişi ise Nilgün oldu. Nilgün programın başından beri Kadir Ezildi'den en yüksek puan olan 10'u alan ilk kişi oldu. Bu haftanın ikincisi ise Hilal oldu.

Nilgün kazandığı para ile kızına ehliyet alacağını ve oğlunun eğitim masraflarını karşılayacağını söyledi.

TEMİZLİK BENİM İŞİM FİNAL ANI

ulusal.com.tr

Türk filmi Şansa Bak konusu ve oyuncu kadrosu... Şansa Bak bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Filmin fragmanını izle... Medya Eski Köye Yeni Adet filminin konusu nedir? Eski Köye Yeni Adet oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Ekşi Elmalar filminin konusu nedir? Ekşi Elmalar filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Yılmaz Erdoğan... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Medya Kurtarıcı filminin konusu nedir? Kurtarıcı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Kurtarıcı filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Medya