Sosyetik Gelin filminin konusu nedir? Sosyetik Gelin filminin oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek?

Bu akşam 20.30'da FOX TV'de ekranlara gelecek olan Sosyetik Gelin filminin konusu nedir? Sosyetik Gelin'in oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Sosyetik Gelin filminin çekimleri nerede yapıldı?

Abone ol

Zengin ailenin, şımarık tek çocuğu olarak büyütülen Selin’in hayatı istemediği bir evliliğe sürüklenmesi ile altüst olur. Babası Zeki, çocukluğundan beri kendisine rakip olan Kadir tarafından dolandırılır. Kadir, Zeki’nin firmasını almakla kalmaz, aynı zamanda kendi oğluyla, Selin’i evliliğe zorlar.

Hayatın boyunca çalışmamış, paralı üniversiteyi hala bitirememiş,magazin haberlerinin yıldızı, cadde tikisi olan 23 yaşındaki Selin’in kendisini eve kapatmaya niyetli olan Murat ile evlenmeye hiç niyeti yoktur. Düğün günü kaçmaya karar verir.

Selin'in hayatı rayından çıkmıştır... Fakat hayatının aşkı ile tanışmasına da çok az kalmıştır.

Film, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagözler Mahallesi'nde çekildi.

Filmin oyuncu kadrosunda; Barış Murat Yağcı, Gizem Karaca, Yavuz Topoyan, Barış, Kıralioğu, Sultan Köroğlu Kılıç, Ayşen Sezerel ve Levent Çimen yer alıyor.

SOSYETİK GELİN FRAGMANI

ulusal.com.tr

Yarının Sınırında filminin konusu nedir? Yarının Sınırında oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek? Medya Düğüm Salonu filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Düğüm Salonu bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Hababam Sınıfı Yeniden filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Yeniden oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 11 Mayıs Pazartesi 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Yemin var mı? Medya