Pamir'in babası isyan etti

Türkiye 3 buçuk yaşındaki Pamir'in ölüm haberiyle yasa boğuldu, ancak belli bir grup sosyal medyada aile aleyhinde karalama kampanyası başlattı. Baba Serdar Dikdik kampanyaya tepki gösterdi, "Yeter artık, bizi acımızla başbaşa bıraksınlar" dedi.

Abone ol

3 buçuk yaşında hayata gözlerini yuman Pamir'in ölümünün ardından Türkiye yasa boğuldu. Ancak sosyal medyada bir anda karalama kampanyası başlatıldı.

AKP'ye yakın oldukları öne sürülen bazı sahte hesaplardan, Pamir'in kaybolmasının ''Gezi Parkı benzeri protestoları başlatmak için'' kulanıldığı öne sürüldü.

Anne ve baba için de "terör örgütü üyesi" iddiası ortaya atıldı. Baba Serdar Dikdik, başlatılan kampanyaya tepki gösterdi.

Pamir'in babası Serdar Dikdik, "Bizim acımız var. Meleğim kaybolmuş ben onu arıyordum. İnsanlar bizim hakkımızda ne biçim yorumlar yapmışlar. Üçüncü Köprü’yü protesto etmek için yapılmış, yeniden isyan çıkartmak için yapılmış bunlar. Bunlar nasıl insanlar. Bizim acımız var. Benim evladım kaybolmuş. Evladımın ölüsünü bulduk artık sussunlar. " şeklinde konuştu.

Bu yorumlardan sonra acısının daha da arttığını belirten Dikdik, "artık bizi acımızla baş başa bıraksınlar" dedi.

Dikdik, "Benim acım bana yeter. Ben oğlumu iyi yetiştirmek için elimden gelen herşeyi yaptım. En güzel imkanları sundum ona. Bizim acımız yapılan yorumları okuyunca daha da arttı. Artık bizi acımızla baş başa bıraksınlar." diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Cemil Çiçek'ten kriz uyarısı Gündem Hadımköy'den ilk fotoğraf Gündem ICA'dan ''Köprü'de göçük'' açıklaması Gündem Bu ilde seçimler iptal edildi! Gündem