TSK'dan son dakika açıklaması

Irak kuzeyi Zap bölgesi ile Bitlis kırsalına, 11-12 Temmuz 2018 tarihlerinde icra edilen hava harekâtları neticesinde, eylem hazırlığında olduğu tespit edilen silahlı sekiz bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesi ile Bitlis kırsalına dün ve bugün düzenlenen hava harekatlarında eylem hazırlığındaki 8 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesi ile Bitlis kırsalına 11-12 Temmuz'da hava harekatları düzenlendi.

Harekatlar sonucu eylem hazırlığındaki 8 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Menbiç'te gerçekleştirilen devriye faaliyetlerine ilişkin TSK'dan bir açıklama daha geldi.

TSK'nın twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

TSK tarafından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından, Fırat Kalkanı Harekât alanı ile Münbiç arasında kalan hatta 12 Temmuz 2018’de, 13’üncü koordineli/bağımsız devriye faaliyeti icra edilmiştir" denildi.

Hrant Dink cinayeti davasında tahliye kararı Gündem Adnan Oktar kaçarken böyle yakalandı Gündem Adnan Oktar grubundan kaçan Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca konuştu Gündem MİT'ten sınır ötesi FETÖ operasyonu Gündem