Bir aile daha nöbete katıldı

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti giderek büyüyor. Bir aile daha nöbete katıldı. Vahide Çiftçi, 2 yıl önce Hakkari Şemdinli'den PKK'nın dağa kaçırdığı kızı Özlem için nöbete başladı. Vahide anne de tıpkı diğer analar gibi kararlı... "Yavrumu alıncaya kadar buradayım" diyor.

Abone ol

O kurtsal direniş, yüreği yanan analara ulaşıyor. Tüm Türkiye'yi sarıyor. Evlat nöbeti giderek büyüyor. Bir aile daha nöbete katıldı.

Diyarbakır annelerinin PKK'nın dağa kaçırdığı evlatları için 3 Eylül'de HDP İl Binası önünde başlattıkları nöbet büyüyerek sürüyor.

Vahide Çiftçi, 2 yıl önce Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki köylerine gelen PKK'lı teröristlerin dağa kaçırdığı kızı Özlem için nöbette.

O günden bu yana kızından hiç haber alamadı. Evladına kavuşmak umuduyla da annelerin direnişine katıldı. Kızı Özlem'e işte böyle seslendi;

Mücadelenin ateşi Vahide anneyi de sardı. Tıpkı diğer analar gibi O'da evladı için umudunu diriltip, gözünü kararttı.

ulusal.com.tr

Erciyes'te kayak sezonunun açılışı için gün sayılıyor Yurt Manavgat'taki Deniz Baş cinayetinin şüphelileri adliyede sevk edildi Yurt Avukat Hakan Çağıl Taşdelen'in aracı, sulama kanalında bulundu Yurt Sivas'ta kar yağışı etkili oluyor! 05 Aralık Perşembe okullar tatil mi? Yurt